Ефірна олія базиліка 25 мл
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
ХАРАКТЕРИСТИКИ
Ефірна олія базиліка проявляє потужну антиоксидантну та антимікробну широкого спектру (бактерії, віруси, гриби, мікоплазми), протизапальну, імуномодулюючу, спазмолітичну, антисклеротичну, десенсибілізуючу, адаптогенну, відхаркувальну, антиалергічну, ранозагоювальний, сечогінний, знеболюючий, протитривожну.
Олія базиліка підвищує захисні реакції організму за рахунок збільшення синтезу лізоциму, підвищення фагоцитарної активності лейкоцитів, збільшення кількості Т-лімфоцитів та їх функціональної активності (клітинний імунітет), а також збільшення кількості антителобразующих клітин (гуморальний імунітет). Активація Т-клітинної активності лімфоцитів сприяє посиленню імунологічного нагляду та усунення соматичних мутацій, включаючи клони ракових клітин. Місцевий імунітет бронхолегеневої системи підвищується за рахунок збільшення в 4 – 5 разів кількості альвеолярних макрофагів.
Поряд з підвищенням активності В-ланки імунітету, базилікова олія сприяє зменшенню кількості імуноглобуліну IgE, супроводжуючого алергічні реакції. Надаючи антиалергічну дію, олія знижує гіперчутливість уповільненого типу і пригнічує анафілактичні реакції.
Олія знижує активність перекисного окислення ліпідів, підвищує активність каталази – основного ферменту антиоксидантного захисту.
Базилікова олія тонізує, освіжає та змоложує шкіру, зменшує відтік та запалення сальних залоз. Зміцнює волосся, надає блиск та покращує їх ріст. Сприяє усуненню бородавок.
ЗАСТОСУВАННЯ
Для ароматизації приміщень - найбільш ефективного метода для зміни психо-емоційного та розумового стану, можна використовувати від 3 до 7 крапель олії.
Гарячі та холодні інгаляції неможна проводити більше 5 хвилин, при цьому для гарячої достатньо і 1-ї краплини (но не більше 2-х)
Ароматичні ванни з базиліком не можна застосовувати більше трьох тижнів з концентрацією олії від 4 крапель на початку процедур до 7 після звикання.
Для масажу олію базиліку використовують рідко, та й то в основному в рефлексомассаже в рівних частках з жирною олією.