Олія какао нерафінована 50 г
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
ХАРАКТЕРИСТИКИ
Олія какао нерафінована - ароматна тверда олія, отримана з обсмаженого насіння какао-дерева. Воно ідеально зберігає свою форму при температурі + 22 + 25 градусів, чудово розм'якшується при температурі + 33 + 36 градусів, надаючи тим самим багату, вершкову і густу консистенцію всіляких косметичних продуктів: лосьйонів, мила, кремів та інших засобів гігієни. Має світло-жовтий, світло-коричневий кремовий відтінок.
Завдяки своїм чудовим властивостям натуральна олія какао характеризується широким діапазоном застосування в медичній, косметичної, кондитерській і харчовій індустріях.
Пропонована в нашому магазині какао олія є нерафінованою не дезодорованою і має злегка пахучий аромат молочного шоколаду, який додасть помірного ненав'язливого аромату вашим продуктам. Олія какао є незамінним інгредієнтом у кулінарних виробах (особливо при виробництві шоколаду).
Олія какао нерафінована підійде, безсумнівно, як провідний компонент при створенні косметичних та фармацевтичних товарів для догляду за тілом; також його роль безцінна в лінії продуктів догляду за волоссям.
Переваги:
-
чинить заспокійливу, зволожуючу та балансуючу дію;
- містить натуральні антиоксиданти;
- багате на вітаміни E, А, F і багато інших мінералів;
- підтримання оптимального рівня холестерину (стеаринова, олеїнова кислоти);
- тонізуючу властивість (завдяки наявності алкалоїдів);
- стимулюючий, ранозагоювальну, протизапальну, антигістамінну дію.
Олія какао в більшій мірі виконує роль відмінного згущувача, чим обумовлюється його поширене застосування в якості основного інгредієнта помадок, мильної продукції і пом'якшуючих кремів. Жири, олії какао є одними з найбільш стійких, відома якість яких у поєднанні з природними антиоксидантами запобігає згірклість.