Олія какао нерафінована 50 г

Олія какао нерафінована 50 г

Олія какао нерафінована 50 г від компанії Інтернет-магазин "FreshOil" - фото 1
90,50 ₴
Мін. сума замовлення 200 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
03-04/1-50
Країна виробництва
Кот-д'Івуар
Упаковка
пластикова тара
Термін придатності
9.2025 днів
Вес
50 г

Опис

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Олія какао нерафінована - ароматна тверда олія, отримана з обсмаженого насіння какао-дерева. Воно ідеально зберігає свою форму при температурі + 22 + 25 градусів, чудово розм'якшується при температурі + 33 + 36 градусів, надаючи тим самим багату, вершкову і густу консистенцію всіляких косметичних продуктів: лосьйонів, мила, кремів та інших засобів гігієни. Має світло-жовтий, світло-коричневий кремовий відтінок.

Завдяки своїм чудовим властивостям натуральна олія какао характеризується широким діапазоном застосування в медичній, косметичної, кондитерській і харчовій індустріях. 

Пропонована в нашому магазині какао олія є нерафінованою не дезодорованою і має злегка пахучий аромат молочного шоколаду, який додасть помірного ненав'язливого аромату вашим продуктам. Олія какао є незамінним інгредієнтом у кулінарних виробах (особливо при виробництві шоколаду).

Олія какао нерафінована підійде, безсумнівно, як провідний компонент при створенні косметичних та фармацевтичних товарів для догляду за тілом; також його роль безцінна в лінії продуктів догляду за волоссям.

Переваги:

  • чинить заспокійливу, зволожуючу та балансуючу дію;

  • містить натуральні антиоксиданти;
  • багате на вітаміни E, А, F і багато інших мінералів;
  • підтримання оптимального рівня холестерину (стеаринова, олеїнова кислоти);
  • тонізуючу властивість (завдяки наявності алкалоїдів);
  • стимулюючий, ранозагоювальну, протизапальну, антигістамінну дію.

Олія какао в більшій мірі виконує роль відмінного згущувача, чим обумовлюється його поширене застосування в якості основного інгредієнта помадок, мильної продукції і пом'якшуючих кремів. Жири, олії какао є одними з найбільш стійких, відома якість яких у поєднанні з природними антиоксидантами запобігає згірклість.