Молочна кислота (80%) 0.5 кг

Молочна кислота (80%) 0.5 кг від компанії Інтернет-магазин "FreshOil" - фото 1
106,70 ₴
Мін. сума замовлення 200 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
07-07-100
Країна виробництва
Китай
Термін придатності
8.2023 днів
Вес
500 г

Опис

Молочна кислота (Lactic Acid) –активний компонент у виробництві косметики. Молочна кислота (лактат) за хімічним складом відноситься до монокарбонових кислот і до альфа-гідрокислотам. В природі представлена у двох формах – L і D. В рецептурах косметичних використовується саме L-форму молочної кислоти, так як є найбільш активною і біологічно цінною. Користь цього компонента є незаперечною, про що свідчить широкий спектр властивостей:

- зволожуючий;

- відбілюючий і легкий, усунення пігментних плям;

- бореться з вугровою хворобою запобігає закупорювання пір, такі як відмерлі лусочки епідермісу, не накопичуються в протоках, а своєчасно видаляються);

- очищає і звужує пори;

- відлущує відмерлі клітини епідермісу;

- використовується в anti-age косметиці, як компонент дозволяє розгладжувати дрібні зморшки і зменшити їх глибину;

- освіжає і зміцнює в'ялу, зневоднену шкіру, покращує її еластичність і колір;

- зменшує розтяжки шкіри;

стимулює процес оновлення клітин, що уповільнюється із віком;
- додавання молочної кислоти в шампуні та бальзами для світлого волосся дозволяє надати їм природного платинового відтінку;

- усуває запах поту.

Важлива особливість молочної кислоти - невисока фотосенсибілізація в порівнянні з AHA-кислотами, що дозволяє використовувати пілінги та інші засоби з її вмістом навіть у весняно-літній період без ризику отримати гіперпігментацію.

Рекомендований % введення

- креми для щоденного використання – 1-2%;

-сироватки, що відбілюють або омолоджують - 3-5%;

- антицелюлітні засоби – 2,5-4%;

- не більше 4% в косметичних засобах для домашнього використання.

Високі концентрації вимагають дуже обережного використання, так як можуть викликати роздратування.

Вводять у водну або активну фазу.